Hiihto

Leppävirran Virin hiihtokoulu syksy 2018

Virin hiihtokoulu jatkuu ensi syksynä, mahdollisesti jo syyskuun alusta alkaen.

Päivämäärät ilmestyvät hiihtokoulun omalle sivulle.

Kesän aikana asiasta tiedotetaan facebook- sivuilla sekä nettisivuilla.

Tervetuloa !!

LEPPÄVIRRAN VIRIN PUKUTILAUS

Virin seura- asuja on mahdollisuus tilata kesän 2018 aikana.

Virin jaostot valitsevat yhteyshenkilön ja ilmoittavat sen Salla Riikoselle, riikonensalla(at)gmail.com

Yhteyshenkilöt saavat tilausohjeet.

Sovitusasut on mahdollista saada etukäteen kokeiltavaksi, päivämäärä on sovittava kaikille. Sovituspaikka ja ajankohta ilmoitetaan yhteyshenkilöille.

Tilaukset pitää olla jaostoilta heinäkuun loppuun mennessä, 31.7.2018. Tilaus lähtee liikkeelle elokuun aikana, jotta vaatteet saadaan ajallaan tilaajille (5 vkoa toimitusaika).

HIIHTOKAUDEN AVAJAISET

Virin hiihtojaoston kokouksessa päätettiin, että kauden päättäjäiset jätetään juhlimatta, mutta avataan hiihtokausi elokuussa.

Alustava päivämäärä on 12.8.2018. Kellonaika tarkentuu kesän aikana.

Paikkana toimii Vokkolan urheilualue. Paikan tarkennus ilmoitetaan erikseen. Tarkoituksena on kerätä seuran hiihtävät lapset ja nuoret vanhempineen yhteen, pitää hauskaa urheillen ja nauttia lounas.

Laittakaahan päivämäärä kalenteriin.

Tervetuloa mukaan !

M12 sarjan hiihtäjä pojat. Otto, Juho ja Lasse. Sijoitus 7.
Naisten yleisen sarjan voittajat. Salla, Satu ja Jaana.
Mies yleisen sarjan joukkue, sijoitus 7. Heikki, Marko, Antti, Timo, Mikko ja Mikko
Erottuuko edukseen?
Suomen Cup Vöyri 20.1.2018 3x 5km perinteisen viesti