Hiihto

Reijo Immonen starttasi Puijolla 14.1. vapaan hiihtotavan kilpailuun iloisin mielin, vaikka Reijo pitääkin perinteistä vahvempana hiihtotapanaan. Reijon sijoitus 5 km Puijon vaativassa maastossa hienosti 3.
Otto Konttisen viikonlopun toinen startti 14.1. oli lähes yhtä tasainen kuin lauantain perinteisen kilpailukin. Otto kiersi uutta Suomen Cupin lenkkiä vapaalla hiihtotavalla kaksi kierrosta ja matkaksi kertyi 8 km. Keuruun Kisailijoiden Konsta Salminen ratkaisi viimeisellä kierroksella kisan edukseen 3,1 sekunnin erolla Ottoon, Oton sijoitus 2. PHS Severi Lyytinen taisteli itsensä sijalle 3.
Reijo Immonen sijoittui Puijon Hiihdoissa 13.1. hienosti sijalle 4, jääden voittajalle Kiuruveden Aito Pennaselle vain 37 sekuntia. Matkana Reijolla oli 5km perinteisellä hiihtotavalla. Lauantaina M18 sarjassa kilpaili Otto Konttinen. Varsin tasaisessa kilpailussa Otto sijoittui toiseksi. Voittaja Joensuun Katjan Tuukka Viinisalo oli 7,5 km perinteisellä Ottoa niukasti 1,7 sekuntia nopeampi.
Niko Reinikka starttasi kauden toiseen kisaansa Puijolla 30.12.2023 pidetyissä Mahti Hiihdoissa. Upeassa talvikelissä Nikon sijoitus 21. miesten yeisen sarjan vapaan 10 km kisassa. Niko aloitti kauden Rantasalmella 17.12 pidetyissä kansallisissa miesten 11 km vapaan kilpailussa, silloin sijoitus 8. Rantasalmella kauden aloitti myös uusi Virin hiihtäjä Reijo Immonen. Reijo kilpaili M65 5 km vapaan kilpailussa, ollen sijalla 6. Puijolla kautensa maastohiihdon puolella aloitti M18 sarjassa Otto Konttinen. Tiukassa 10 km kisassa Otto sijoittui viidenneksi, jääden komanneksi tulleelle PHS:n Severi Lyytiselle vajaa 8 sekuntia.
26.3.2023 Sisu Suvinen osallistui Ristijärvellä pidettyihin Koululiikuntalliiton hiihtokilpailuihin. Sisun sarjana M14 5 km vapaalla hiihtotavalla. Sisun sijoitus upeasti 21.
Sisu Suvinen ja Otto Konttinen osallistuivat 3.3-4.3.2023 Lahdessa järjestettyihin Hopeasompa-kisoihin. Sisu osallistui sprintin karsintaan ja oli maalissa sijalla 42. Otto osallistui myös sprintin karsintaan ja pääsi ajan perusteella jatkoon sijalla 20, mutta erävaiheessa Otto karsiutui todella niukasti jatkosta 0,06 sekuntia jatkopaikasta. Sijoitus 18. Lauantaina Otto hiihto 8 km perinteisen kilpailun ja sijoittui hienosti sijalle 15.
11.2.2023 Otto Konttinen hiihti Pieksämäellä Uhonmäen hiihdoissa M18 sarjassa vapaalla 10 km upeasti sijalle 2.
Samana päivänä Kiuruveden Iivo Cupin skicrossissa hiihtotaitojaan testasi M14 sarjassa Vinski Ruotsalainen. Vinski sijoittu hienosti neljänneksi.
Maaninka 14.1.2023 Niko Reinikka ja Virin väreissä olevat kannustusjoukot.

Maaningalla hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla 14.1.2023 ja mukana Virin hiihtäjistä olivat Sisu Suvinen, Otto Konttinen ja Niko Reinikka.

Sisu Suvinen oli upeasti toisella sijalla 14 vuotiaiden sarjassa 5 km matkalla. Maaningan startti oli Sisulle tämän talven ensimmäinen maastohiihdon kilpailu.

Samalla matkalla 16 vuotiaiden sarjassa Otto Konttinen sijoittui kolmanneksi, jääden kakkoseksi hiihtäneelle Kiuruveden Urheilijoiden Niilo Kouvalaiselle vajaa neljä sekuntia. Kisan voitti Niilon seurakaveri IIro Säisä. Oton edellinen startti oli 31.1.2022 Pyhäjärven Honkavuorella. Siellä perinteisen 5 km matkalla Otto sijoittui upeasti sijalle kaksi, vaikka keli oli vähän ennen starttia alkaneen kovan lumisateen vuoksi haasteellinen huoltojoukoille. Suksen luisto oli heikko, mutta pito hyvä. Sarjan voitti IF Minkenin Sander Wikblom, Kiuruveden Urheilijoiden Niilo Kouvalainen oli kolmas.
Maaningalla miesten sarjassa Niko Reinikka hiihti kymmenen kilometrin matkan asiokkaasti sijalle viisi.
Viriläisten talven kisakausi polkaistiin käyntiin viikonloppuna. Lauantaina 10.12.2022 Otto Konttinen kisasi Kontiolahdella Joensuun Katajan järjestämissä kisoissa. Otto kisasi M16 sarjassa vapaalla 7,5 km matkan. Oton kisa oli vauhdinjaollisesti onnistunut. Otto sijoittui kisassa ykköseksi 36 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Rantasalmen Urheilijoiden Veikka Huuskoseen. Katajan Urho Huttunen oli kolmas. Otto leireili Kontiolahdella viikonlopun ampumahiihdon merkeissä ja rykäisi maastohiihtokisan treenien välissä. Oton kommentti viikonlopun jälkeen oli, että hiihtäminen on tosi mukavaa.
Sisu Suvinen starttasi sunnuntaina 11.12.2022 Puijolla M14 sarjassa. Sisu kiersi vapaan kisassa Puijon saunalenkin kaksi kertaa ja vaikka kisa tuntui reisissä, sijoitus kisassa oli upeasti toinen. Voiton vei Puijon Hiihtoseuran Eelis Kaikkonen.
Virin nuoret aloittivat hiihdon kisakauden Rantasalmen Urheilijoiden järjestämissä kansallisissa kilpailuissa 19.12.2021 Harjupirtin maisemissa. Nuutti Suvinen kilpailee tämän kauden M10 sarjassa ja matkana vapaalla oli 2 km. Nuutille kisakauden avaus toi hienosti kymmenennen sijan.
Liina Suvinen uskaltautui myös upeasti lähtöviivalle ja sijoitus N12 sarjassa 12.
Sisu Suvinen siirtyi täksi kaudeksi "isojen poikien" sarjaan M14, jossa vuodenkin ikäero näkyy selvästi myös katsojille ladun varteen. Osa pojista lähentelee aikamiesten pituuksia ja osa ei ole vielä kasvupyrähdystään aloittaneet. Teknisesti Sisu on kehittynyt vapaan hiihdossa hienosti viime kaudesta ja se toi sijan 13. M14 sarjassa mukana Rantasalmella oli 18 hiihtäjää.
Otto Konttiselle Rantasalmen kisa oli kauden toinen. Kontiolahdella, Joensuun Katajan 120V juhlakisassa 11.12.2021 Otto kisasi vapaalla 7,5 km. Oton sijoitus M16 sarjassa hienosti 4., jääden kolmanteen sijaan ainoastaan 2,6 sekuntia. Kontiolahdella poikia oli lähtöviivalla 11. Otto kisaa M16 sarjassa ensimmäistä vuottaan.

Rantasalmelle M16 sarjaan oli saapunut 15 osallistujaa eri puolilta Suomea. Koululiikuntaliiton kilpailut järjestetään Rantasalmella ensi kevättalvena, joten moni oli tullut paikalle katsastusmielessä. Oton sijoitus vapaan 5 kilometrin kisassa oli upeasti kolmas. Otto hiihti vauhdillisesti tasaisen kisan, joka tuotti nousujohteisen sijoituksen.

 

 

Otto Konttisen ensimmäinen osallistuminen Hopeasompakisoihin onnistui sittenkin erityisjärjestelyin Vuokatissa. Taivalkoskella kisat peruuntuivat jo toisen kerran, mutta Vuokatin"koronakuplassa" kisat järjestettiin. Otto kisasi perjantaina 9.4.2021 M14 sarjassa sprintissä vapaalla hiihtotavalla. Otto oli karsinnan sijalla 17 ja pääsi alkuerään. Omassa alkuerässään Otto jäi hieman ensimmäisessä nousussa pussiin ja lyhyen 550 metrin matkalla eroa kärkeen oli vaikea saada kiinni Oton huimasta loppusuoran kiristä huolimatta. Otto jännitti jatkopaikkaa luckyloser-paikalla viimeiseen erään asti, mutta jäi kuitenkin jatkopaikasta noin 1,5 sekuntia. Lopullinen sijoitus kuitenkin hienosti 17. Osallistujia Oton sarjassa oli 77.

Lauantaina Otto starttasi 5 km perinteiselle hyvillä mielin. Otto jaksoi ihan hienosti, mutta pehmellä radalla, tiukassa ässämutkassa Otto kaatui, sauvakin irtosi kädestä ja vauhti pysähtyi. Otto tsemppasi kuitenkin hienosti lopuun asti ja sijoitus kaikesta huolimatta 23. Oton kommenttien mukaan "viimeistelyleiri" Pallaksen tuntureille telttayöpymisineen tuntui hieman lihaksissa, mutta mies oli kuitenkin oikeutetusti tyytyväinen suoritukseensa.
Pohjois-Savon Nuorisocupin/Iivo Cupin 2021 kokonaispisteet viriläisten osalta
P8
3.Nuutti Suvinen

T10
11. Liina Suvinen

P12
2. Sisu Suvinen

P14
3. Otto KonttinenKauden viimeiset kisat Pohjois-Savossa hiihdettiin 28.3.2021 Sonkajärvellä. Virin panos kisoissa oli kolmen miehen vahvuinen ja kaikki sijoittuivat upeasti omissa sarjoissaan kolmanneksi. Nuutti Suvinen hiihti M8 sarjassa vapaalla 2 kilometrin matkan, jonka Nuutti jaksoi hienosti, eikä tarvinnut taaskaan lähteä tyhjin käsin kotimatkalle. Edellisessä kisassaan piirinmestaruushiihdoissa Iisalmessa 6.3. Nuutin huippuvire kariutui ehkä liian pitkään alkuveryttelyyn. Tuolloin Nuutin sijoitus vapaan 1 km:n matkalla kuitenkin hienosti kuudes. Iisalmen kisassa isoveli Sisu Suvinen otti upeasti piirinmestaruus hopeaa. Sisulla matka 3 km vapaalla hiihtotavalla.
Toinen Virin edustaja Sonkajärvellä oli Otto Konttinen. Oton matkana oli 8 km. Kilpailut hiihdettiin yhteislähtönä ja Otto hiihti kärkiporukassa viimeiseen ylämäkeen asti, jossa hän kuitenkin taipui kisan kolmanneksi. Upea hiihto silti. Iisalmen piirinmestaruushiihdoissa Otto oli viiden kilometrin vapaan kisassa neljäs, jääden hopeaan 10 sekuntia.
Kolmas viriläinen Sonkajärven pitkillä matkoilla oli Niko Reinikka ja Nikokin sijoittui siis hienosti miesten yleisen sarjan kolmanneksi. Matkana miehillä 20 km vapaalla hiihtotavalla. Nikon kommentit omasta kaudesta ja Sonkajärven kisasta: "Aloitin hiihtämisen ja kestävyysurheilun aivan nollasta pari vuotta sitten. Kausi mennyt opetellessa perusasioita harjoitteluun ja kisaamiseen liittyen. Sonkajärven hiihtoon olen tyytyväinen, kun oma kunto oli parasta tähän mennessä ja kisatoimet menivät jo rutiininomaisesti. Kesäharjoittelut ja valmistautuminen ensi kauteen on jo aloitettu. Välimatka kokeneisiin hiihtäjiin on pitkä, mutta motivaatio kehittyä on kova."
Kiuruvedellä kilpailtiin 20.2.2021 Iivo Cupin osakilpailu skicrossradalla. Radalla oli mm. pujottelua, portteja ja yksi hyppyrikin. Viriläisiltä mukana olivat Liina N10 sarjassa, Sisu M12 sarjassa ja Otto M14 sarjassa. Radalla käytiin ensin aika-ajot, joiden perusteella finaalipaikat jaettiin. Liina hiihti itselleen hienosti C-finaalipaikan. Sisu ja Otto olivat molemmat sarjojensa toiseksi nopeimpia, joten heille paikat A-finaalissa. Finaaleissa viriläisille sattui ja tapahtui niin, että sykkeet nousivat myös huoltojoukoilla. Liina myöhästyi omasta lähdöstään, mutta sai onneksi mahdollisuuden hiihtää B-finaalissa ja lopullinen sijoitus hienosti yhdeksäs. Sisun finaali meni onneksi ilman isompia kommelluksia. Sisu aloitti vahvasti ja johtikin finaaliaan alussa. Maaliviivan Sisu ylitti hienosti toisena. Oton sarjan A-finaalista oli odotettavissa tasainen, sillä Oton ja karsinnan nopeimman ero oli vain reilu sekunti. Finaali lähti koko kolmikolla hienosti käyntiin ja odotettavissa oli tiukka loppusuorakamppailu, mutta hieman ennen puoltaväliä Oton sauva irtosi takana hiihtävän astuttua vahingossa porkan päälle. Otto joutui palaamaan hakemaan sauvaa ja silloin muut pojat karkasivat. Otto hiihti kuitenkin hienosti tsempaten maaliin, ollen siis kisan kolmas.
Maaningalla kisattiin la 13.2.2021 Iivo Cupin merkeissä. Nuutti Suvinen hiihti sarjassa M8 vapaalla 1 km matkalla kolmanneksi, vaikka kaatuikin juuri ennen maalia. Nuutti ylitti maaliviivan kaikesta huolimatta hymy kasvoillaan.
Liina Suvisen Maaningan kisa oli toinen stratti tälle talvelle. Liina N12 sarjassa 2 km matkalla hienosti sijalle 11.
Sisu Suvinen nappasi jälleen upeasti toisen sijan M12 sarjassa, matkana 3 km.
Otto Konttinen Maaningalla M14 sarjassa 5 km:n matkalla venytti itsensä sijalle 2.
Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna viriläisille tuli upeasti yhteensä viisi hopeasijaa. Iivo Cupissa käytiin viikonloppuna kaksi osakilpailua. Lauantaina Suonenjoella kilpailtiin perinteisellä hiihtotavalla ja sunnuntaina Puijolla vapaalla parisprintissä. Nuutti Suvinen (kuvassa) nappasi molemmissa kisoissa hopeaa M8 sarjassa, parisprintissä yhdessä PHS:n Eemeli Markkasen kanssa. Nuutilla ei frekvenssiä puuttunut nopeatempoisessa 2x3x0,3 km:n sprintissä. Parisprintissä hiihti myös N10 sarjassa Liina Suvinen, parinaan Kiuruveden Urheiljoiden Saana Jaaranen. Sijoitus tytöillä 7. Liina avasi kilpailukautensa Puijolla. Hienoa, että joukkeita pystyi muodostamaan yli seurarajojen, niin kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan. Suonenjoella muiden viriläisten menoa seuratessa Liinaa harmittikin, kun ei ollut ilmoittautunut itse mukaan.
Sisu Suvinen kisasi myös hienosti M12 sarjassa molempina päiviä hopealle. Puijolla Sisun parina oli PHS:n Vilho Haimakainen. Suonenjoella matkana 2 km ja Puijolla 2x3x0,5 km. Sisun hiihto on saanut talven aikana uutta terävyyttä. Hyvä Sisu!
Otto Konttinen hiihti, kärjen osalta melko tasaisessa, M14 sarjassa 4 km matkalla upeasti sijalle 2 . Puijolla sprintissä Oton parina oli PHS:n Aaro Kirjavainen. Matkana M14 sarjassa molemmilla pojilla oli 3x 0,5 km. Tiukassa kisassa Aaro ja Otto taipuivat niukasti hopealle.
9.1.2021 Nuutti Suvinen, Sisu Suvinen, Otto Konttinen ja Niko Reinikka uskaltautuivat starttaamaan pakkaskelistä huolimatta Siilinjärven Patakukkulan maastoon vapaan yhteislähtökisaan. Nuutin kauden kisa-avaus oli varsin onnistunut ja Nuutti totesi maalin tullessa "Minä taisin voittaa" ja oikeassahan Nuutti oli, ylivoimainen voitto tuli upeasti M8 sarjassa. Matka Nuutilla 1 km. Isoveli Sisu hiihti myös hyvin ollen M12 sarjan 3 km matkalla neljäs. Otto Konttisella oli hieno meno päällä, mutta epäonnistunut suksivalinta vei luiston ja sijoitus siihen nähden hienosti kuudes, matkana 6 km. Niko Reinikka miesten yleisen sarjan sijalla 12, matkana 12 km. Hyvä pojat!
Viriläisillä hiihtokausi on päässyt täyteen vauhtiin. Puijolla 2.-3.1.2021 kisattiin kolmen viriläisen voimin. Puijolla oli upeasti järjestetyt kisat. Lauantain perinteisellä kisailivat miesten yleisessä sarjassa Niko Reinikka ja M14 sarjassa Otto Konttinen. Niko aloitti kisakauden jo Imatralla marraskuun alussa, tuolloin Niko joutui keskeyttämään kisan, mutta nyt Puijolla hienosti maaliin sijalle 44. Otto Konttinen hiihti varsin kovatasoisessa kisassa sijalle 6. Sunnuntain perinteisellä hiihtotavalla strattasivat Sisu Suvinen ja Otto Konttinen. Sisu M12 sarjassa hienosti sijalla 12 ja Otto Konttinen M14 sarjassa sijalla 8.
Sisu ja Otto lumileireilivät Saarisellällä viikon 48 ja hiihtokilometrejä kertyi mukavasti. Lisäksi kuntoa treenattiin pulkkamäessä, sauvakävellen ja uimalla.
Lumileiriläiset Saariselän maisemissa marraskuun lopulla 2020.
Saariselän Rumakuru ja Virin hiihtogurut.
Viime talven Iivo Nuorisocupin kokonaiskilpailun palkintojen jako tapahtui piirileirin yhteydessä Puijolla syyskuussa. Kuvassa palkintojaan noutamassa Sisu ja Otto. P8 sarjassa Nuutti Suvinen hienosti kokonaispisteiden viides, Sisu Suvinen P12 sarjassa viides ja Otto Konttinen P14 sarjassa toinen. Seuraavaksi Sisun ja Oton tähtäin on marraskuisella seuran hiihtoleirillä pohjoisen ensilumilla.
Pitkän Koronatauon jälkeen ja yksin puurtamisen jälkeen viimein tapahtuu. Virin hiihtäjiä mukana piirileirillä Puijolla syyskuussa 2020. Ohjelmassa treeniä rullahiihtäen uudella Iivon lenkillä sekä juoksu- ja sauvatreeniä Puijon upeissa maisemissa. Myös vanhemmat saivat hyviä vinkkejä päivän luennolta.
Koronarajoitteet alkoivat juuri, kun Otto oli matkallaTaivalkoskelle Hopeasompa 2020 kisoihin.Taivalkoskella ei siis kisoja pidetty, mutta treenaamaan siellä pääsi.
Virillä edustus Maakuntaviestissä 7.3.2020 Sonkajärvellä kaverisarjassa. Mukana aloittajana Sisu Suvinen, toisella osuudella Otto Konttinen ja ankkurina Viriä vahvistamaan tullut Erik Junkkarinen.
Sisu, Otto ja Erik pronssilla kaverisarjassa maakuntaviestissä 7.3.2020.
1.3.2020 Suonenjoelle Iivo Nuorisocupin osakilpailu ja piirinmestaruuskisat. Otolla matkana 3 km perinteisellä ja kotiin viemiseksi piirimestaruus.
Nuutti Suvinen Iivo Nuorisoscupin Skicross-kisassa Sonkajärvellä 29.2.2020. Hyvin meni, kun ei tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin, sijoitus sarjassa M8 A-finaalin kolmas.
Sisu Suvinen Sonkajärvelle 29.2.2020 rynnistää Skicross-kisan lähdössä, maalissa sijoitus M 12 B-finaalin toinen. Samoissa kisoissa Otto Konttinen tiukan M14 A-finaalin toinen, heti Sotkamon Atte Pelkosen jälkeen.
Virin edustus oli lauantaina1.2.2020 Rautavaaralla ja Polvijärvellä. Mikko Turunen avasi kisakautensa Huhmarissa 6 km:n perinteisen kisassa sijoittuen M40 sarjassa hienosti neljänneksi. Pronssi jäi vain reilun kymmenen sekunnin päähän. Samoin kävi myös Otolle Rautavaaralla Iivo Cupissa M14 sarjassa vapaan 5 km:n kisassa, Otto oli varsin tasaisen kisan viides. Hienoa kehitystä Otolta ns. isojen poikien joukossa. Mikon kommentit kisan jälkeen olivat varsin positiiviset eli "hiki ja hyvä olo paras palkinto ja piristävää vaihtelua talven pk lenkkeihin". Hyvä Mikko, eikun uusia kisoja kohti!
Valtimolla Aarne Halosen muistohiihdoissa 25.1.2020 oli ennätysmäärä ilmoittautuneita poikkeuksellisen lumitilanteen vuoksi. Monia kisoja on jouduttu perumaan lumenpuutteen vuoksi, mutta Puukarissa lunta oli niin paljon, että kisat järjestettiin erinomaisissa olosuhteissa. Otto Konttinen kisasi perinteisen 5 km:n väliaikalähdöllä sarjassa M14 ja sijoittui hienosti viidenneksi. Hyvää opetusta tuli myös tulevia kisoja varten siitä, kuinka "Latua" huudetaan.
Kontiolahdella 18.1.2020 hiihdettiin Katajan Leipähiihdot perinteisen yhteislähtökilpailuna. Otto Konttinen hiihti 5 km:n reitin hienosti ollen neljäs ja samana vuonna syntyneiden nopein. Otto tuo jo hiihtämällä leivän perheen ruokapöytään!
Otto Konttinen ja Sisu Suvinen Kalevi Hämäläisen muistohiihdoissa Juvalla 28.12.2019.
Sisu hiihti upeasti hopealle M12 sarjassa ja Otto oli neljäs M14 sarjassa. Hienoa menoa molemmilta pojilta.
Kansalliset Siilin Hiihdot kisattiin 11.1.2020 Siilinjärvellä, Patakukkulan vaihtelevassa maastossa. Viriltä kisoihin osallistui poikatrio Nuutti Suvinen, Sisu Suvinen ja Otto Konttinen. Kaikilla Virin pojilla on tänä vuonna iän suhteen huono vuosi, mutta se ei poikien menoa haitannut. Nuutti hiihti vapaan hiihtotavan kisassa M8 sarjassa hienosti kolmanneksi ja Sisu M12 sarjassa neljänneksi. Kuvassa Otto kilpakumppaneineen kipuaa Patakukkulan rinnettä, maaliin Otto tuli yhteislähtökisassa seitsemäntenä.
Virin 20-luku hiihdon osalta alkoi Puijolla 4.1.2020. Otto Konttinen hiihti Puijon kansallisissa hiihdoissa, M14 sarjassa 5 km matkalla sijalle 8. Osallistujia Puijolla oli noin 230 ja Oton sarjassakin oli upeasti 21 hiihtäjää.
Sisun tyylinäyte upeassa kisasäässä Juvalla.
Otolla hieman jo Kläbon elkeitä Juvan nousuissa.
Tapaninpäivänä Otolla oli ensimmäistä kertaa matkana 5 km, kun kisattiin Liperin Pärnävaaralla. Sijoitus kovatasoisessa kisassa hienosti M14 sarjassa viides.

Myös hieman kokeneempi Viriläinen kisasi Tapaninpäivänä. Valkealassa Salla Riikonen hiihti voittoon N35 sarjassa. Salla avasi aiemmin kisakautensa Rukalla 7.12.2019 myös voitolla. Vaativalla Rukan FIS radalla avasi kisakautensa myös Heikki Turunen. Heikki hienosti M35 sarjassa toinen.
Otto Konttinen toinen Virin konkareista oli M14 sarjassa hienosti kolmas.
Rantasalmella su 15.12.2019 Virin juniorihiihtäjillä olivat jälleen hymyt herkässä. Kansallisissa kisoissa Nuutti M8 sarjassa viides, Liina N10 sarjassa viides, Sisu M12 sarjassa kuudes ja Otto M14 sarjassa kolmas. Hienoa menoa kaikilla!
Uusia Virin hiihtäjiä avasi kilpauransa Rantasalmen kinkkuhiihdoissa 8.12.2019
Nuutti Suvinen aloitti kilpauransa M8 sarjassa ja 500 metrin lenkki meni varsin mallikkaasti. Pronssia kaulaan.
Liina Suvinen kisaili Nuutin tavoin ensi kertaa ja Liinan menosta ensi kertalaisuutta ei huomannut. Liina kisaili N10 sarjassa kultamitalin arvoisesti.
Sisu Suvinen on jo vanha konkari ja sijoittui hienosti tasaisessa M12 sarjassa kolmanneksi.
Virin iloiset edustajat Kinkkuhiihdoissa, kultatyttö ja pronssimiehet. Onnea!
Virin hiihtäjien kisakausi talvelle 2019-2020 on avattu.

Otto Konttinen aloitti kauden 23.-24.11.2019
Saariselällä. Lauantaina kisattiin
perinteisellä hiihtotavalla ja sunnuntaina
vapaalla. Molempina päivinä matka oli 3,3km
vaativalla reitillä, kisattiinhan samalla
radalla myös FIS-kisat. Oton avaus M14
sarjassa oli ihan mallikasta menoa ja
molempina päivinä Otto sijoittui toiseksi,
Venäjän Aleksandr Nikulinin voittaessa
molemmat kilpailut.
Maakuntaviesti tunnelmia Vieremältä 2018
M12 sarjan hiihtäjä pojat. Otto, Juho ja Lasse. Sijoitus 7.
Naisten yleisen sarjan voittajat. Salla, Satu ja Jaana.
Mies yleisen sarjan joukkue, sijoitus 7. Heikki, Marko, Antti, Timo, Mikko ja Mikko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virin lumileiriläisiä Saariselällä marraskuun lopulla 2021
Virin lumileiriläiset Saariselällä marraskuun lopulla 2020
Suomen Cup Vöyri 20.1.2018 3x 5km perinteisen viesti
Jenni Kortelainen, Salla Riikonen ja Satu Linnaranta