Lentopallo

LENTOPALLON NUORTEN VALMENNUKSEN SEMINAARI KUOPIOSSA 10.2.2018

10.2.2018
Puijo Wolleyn Power Cup 2018 tapahtumaan liittyvä minitoimintaa maakuntaan-hanke huipentuu kevään osalta nuorten valmennuksen seminaariin lauantaina 10.2.2018. Seminaari on tarkoitettu Pohjois-Savon seurojen valmentajille, vanhemmille, seuratoimijoille. Seminaari on maksuton. Aikataulu on rakennettu niin että seminaarista ehtii naapurissa sijaitsevaan Kuopio-halliin LEKA Battleen klo 16 alkaen. Eli upea lentispäivä tarjolla - Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lentis SEKAVUORO

6.10.2017
Lentis Sekavuoro käynnistyy 12.10

SPORTTILENTIS SORSAKOSKI

28.9.2017
Sporttilentis alkaa Sorsakoskella

SPORTTILENTIS KIVELÄ JA TIMOLA

20.9.2017
Sporttilenttikset alkavat Kivelässä ja Timolassa

Mini-ikäisten lentisilta 19.9. Leppävirralla

23.8.2017
Suomen Lentopalloliiton aluepäällikkö Pertti Kulluvaara, kaikkien tuntema lentopallon moniottelija, minimaajoukkueveturi Jouni Parkkali, apunaan pelaaja-valmentajaosaajia Puijo Wolleysta ja Leka Volleysta kutsuu leppävirtalaiset lapset 1.-4. luokalta vanhempien kanssa tutustumaan lentopallon saloihin.

LEPPÄVIRRAN VIRIN LENTOPALLOJAOSTO ETSII VALMENTAJIA

8.8.2017
Haemme jatkuvasti innokkaita, motivoituneita ja sitoutumiskykyisiä valmentajia ja ohjaajia eri joukkueisiimme.
Seuratoimintamme laatu on huomioitu lentopalloliitossa

28.10.09 luovuttiin Virille Seuratoiminnan laatuarviointiin perustuen laatuarviointitukea yhteissöllisyydestä ja harkinnanvaraisesti. Kaikki Virin toimijat: Onnea toimintamme on huomioitu