PowerCup 2020 Salossa

Power Cup pelataan tänä vuonna Salossa 4.-7.6.2020.

Cupin kesto on neljä päivää. Ensimmäiset pelit tai tuomarivuorot ovat torstaina ja viimeiset pelit sunnuntaina.

Matkaan lähdemme pikkubussilla torstaina 4.6.2020. Paluu  on sunnuntai-iltana 7.6.  Aikataulu varmistuu myöhemmin keväällä!

Majoitus on jollakin paikallisella koululla ja bussimme kuljettaa meitä paikan päällä.

Viri ilmoittaa joukkueet ja pelaajamäärät keskitetysti jo maaliskuun alussa Lentopalloliittoon, koska hinta nousee myöhemmin ilmoittautuessa. Tänä vuonna peruspassin hinta on 144 euroa. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, ostetaan yhdelle peruspassi ja muut pääsevät perhepassin hinnalla 134 euroa

Tutustu passien hintoihin https://www.powercup.fi/2019/11/22/ilmoittautuminen-on-avattu/

Yhteiskuljetus maksaa 51 €/hlö, joka sisältää menopaluun ja kuljetukset paikan päällä.

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Vakuutus. Power Cupin kisapassin ostaneet on vakuutettu. Vakuutus on voimassa koko turnauksen ajan sekä matkalla kotoa turnaukseen ja turnauksesta kotiin. Pelipassin (entinen lisenssi) kaudeksi 2019-2020 ostaneet on vakuutettu joko pelipassiin liitetyn vakuutuksen kautta tai Power Cupin kisapassin vakuutuksen kautta, ei molemmilla. Pelipassittomat kisapassin ostaneet ovat Power Cup vakuutuksen piirissä. Tapaturman sattuessa ota yhteys Power Cupin infopisteeseen, jossa autetaan vakuutusasioissa.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.

 

 

Ilmoittautuminen PowerCup 2020 -turnaukseen

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MAKSUOHJEET:

 

Pelaaja maksaa passin + kuljetusmaksun ilmoittautumisen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 26.2.2020:

 

Virin Lentopallojaoston tilille: FI27 5230 0140 0058 37     

viestikenttään: Osallistujan nimi + joukkue

 

MAKSU:

144 euroa (perheen ainoa tai ensimmäinen osallistuja)

134 euroa (perheen muut osallistujat)

51 euroa (kyyti)

 

Lisätietoja:

Maksuun liittyvät asiat:

Annamari Ursin,  annamari.ursin@pp.inet.fi, p. 050 3565 211

 

Turnaukseen liittyvät asiat ja

Ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä myös:

Marju Seila-Jauhiainen, mseilajauhiainen@gmail.com 040 5895 207