Riikinvoimahiihto

TERVETULOA RIIKINVOIMAHIIHTOON!

Kyseessä on lämminhenkinen ja uusi laturetki tapahtuma Pohjois-Savon alueelle. Lähtö tapahtuu Varkauden Vattuvuoresta päättyen Leppävirralle Kalmalahteen Unnukan rannalle. Laturetki sopii niin aloittelijoille kuin kovia suorituksia tavoitteleville maastohiihtäjille.

RiikinVoimaHiihto käydään 3.3.2018 perinteisellä hiihtotyylillä. Reitti kulkee kauniissa Pohjois-Savon maisemissa Vattuvuori-Honkapirtti-Takasaarinen-Sorsakoski-Härkäjoki-Leppävirta. Pituutta reitillä on noin 42km. Lähtöpaikalle on ilmainen nonstop linja-auto kyyditys Leppävirralta Varkauden Vattuvuoreen, jossa on myös hyvät paikoitusalueet henkilöautoille. Paluukyyti takaisin Vattuvuorelle lähtee palkintojen jaon jälkeen noin klo 15.00.

Kilpasarjojen yhteislähtö tapahtuu klo 9. Retkihiihtäjät voivat startata klo 9.30-12.00 välisenä aikana. Retkihiihtäjille ei ole ajanottoa. Tankkauspisteiltä voi lähteä hiihtämään kohti Leppävirtaa vasta, kun kilpahiihtäjät ovat menneet. Retkisarjalaisten kesken arvotaan hyviä tuotepalkintoja.

TAPAHTUMAINFO

Lähtö Varkaus Vattuvuori

Maali Leppävirta Kalmalahti

Matkat ja sarjat

Kilpasarjat: Naiset ja miehet yleinen sarja. Nuoret tytöt/pojat alle 16-vuotiaat. 42km. Perinteisellä.

Joukkuesarja 4henk. Kaikkien osallistujien 42km hiihtoajat lasketaan yhteen. Perinteisellä

Retkisarjalaisille ei ole ajanottoa. Nonstop lähtö klo 9.30-12.00

Matkat retkisarjalaisille:

Varkaus-Leppävirta 42km

Varkaus-Sorsakoski 28km

Varkaus-Honkapirtti 6km

Sorsakoski-Leppävirta 14km

Hinta

Kilpailijoille 30€. Maksu pitää sisällään: Kuljetus, huolto, ruoka, voitelupalvelu ja palkintojenjako.

Perhe 15€. Maksu pitää sisällään: Kuljetus, huolto, voitelupalvelu ja palkintojenjako.

Retkihiihtäjä 15€ Maksu pitää sisällään: Kuljetus, huolto, voitelupalvelu ja palkintojenjako.

Lapset ilmaiseksi

Ennakkoilmoitautuminen 1.1.-25.2.2018

JOS TARVITSET KULJETUKSEN LÄHTÖPAIKALLE TAI TAKAISIN. TÄYTYY ENNAKKOILMOTTAUTUA 25.2.2018 MENNESSÄ.  Koskee kaikkia hiihtäjiä.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaa Vesileppiksen kilpailutoimistossa perjantaina 2.3. klo 14-18 ja kisapäivänä Vattuvuoresssa 3.3. klo 6-8. Jälki-ilmoittautuneille emme voi taata kuljetusta. Jälki-ilmoittautuneiden kilpahiihtäjien kisamaksuun tulee 10€ korotus.

Retkihiihtäjät jotka ei tarvitse kuljetusta voi ilmoittautua ja maksaa käteisellä lähtöpaikalle ennen starttia.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen:

laturetki.ilmoittautuminen@gmail.com

Nimi, sarja, seura ja tarvitsetko kuljetuksen

Huom! Emme valitettavasti palauta ilmoittautumismaksua, jos osallistuminen jostain syystä peruuntuu (sairaus tms. syy). Osallistumisen voi kuitenkin tällaisessa tapauksessa siirtää seuraavalle vuodelle ilmoittamalla siitä peruutuksen yhteydessä järjestäjälle.

Liikuntasetelit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

Lähtöpisteitä mistä voi startata on Vattuvuori-Honkapirtti-Sorsakoski.

Kilpailupaikalle saapuminen ja pysäköinti

Bussit lähtevät Leppävirralta Vesileppiksestä noin klo 7.00 ja ajavat nonsoppina Vesileppiksen ja Vattuvuoren väliä. Vattuvuoressa on hyvät parkkialueet henkilöautoille.

Numerot

Kilpailunumerot voit lunastaa Vesileppiksen kisatoimistosta Vokkolantie 1 perjantaina klo 14-18 ja lauantaina Vattuvuoresta klo 6-8.

Palauta numero tultuasi maaliin Vesileppiksen infopisteelle Vokkolantie 1. Numeroa vastaan saat kylpylä/ruokakortin. Palauttamattomasta numerosta veloitamme 120€

Retkisarjalaisille ei jaeta numeroita. Retkisarjalaiset täytyy kuitenkin ilmoittautua laturetkipäivänä 9.00-12.00 välillä lähtöpisteelleen ja maksaa käteisellä osallistumismaksu, jos ei ole ennakkoilmoittautunut. Lähtöpisteitä mistä voi startata on Vattuvuori-Honkapirtti-Sorsakoski.

Tavaroiden ja vaatteiden säilytys

Vaatteita yms. sisältäviä kasseja voi jättää hiihdon ajaksi nimellä varustettuna niille varatulle alueelle ilmoittautumispisteen tuntumaan Vattuvuoressa. Bussi kuljettaa tavarat Leppävirralle mistä ne voi noutaa maalialueen tuntumasta.

Reitti

Vattuvuori-Honkapirtti-Takasaarinen-Sorsakoski-Härkäjoki-Leppävirta.

Huolto

Huoltopisteitä on neljä matkan varrella. Lisäksi lähdössä ja maalissa on omat pisteensä. Huoltopisteellä tarjotaan urheilujuomaa, vettä, mehua, banaania, suolakurkkua ja rusinaa kilpahiihtäjille.

Huoltopisteiltä on myös mahdollisuus ostaa virvokkeita, makkaraa, makeisia…

Huoltopisteen yhteydessä on varattu pöytiä (hyvin rajallinen määrä) kilpailijoiden mahdollisia omia juomia ym. varten.

Keskeyttäminen

Jos joudut keskeyttämään hiihdon, ilmoita siitä järjestäjille huoltopisteen yhteydessä.

Suihkut

Kilpahiihtäjät pääsevät veloituksetta Vesileppikseen uimaan. Retkisarjalaisilta kylpylä hinta 5€ ja perhehinta 15€.

Palkinnot

Kilpasarjojen kolmelle parhaalle jaetaan lahjakortit.

Muille sarjoille arvontapalkinnot. Kirjautuneiden retkihiihtäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja

Palkintojen jako klo 14 Vesileppiksessä jonka jälkeen viimeinen bussikuljetus starttaa kohti Vattuvuorta.

Vakuutukset

Hiihtäjiä ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Kaikki osallistuvat hiihtävät omalla vastuullaan.

Lisätietoja tapahtumasta:

hiihtelija@hotmail.com / 050 3391600