FreeGym kausi 2019 - 2020

 

FREEGYMISSÄ YHDISTYVÄT VOIMISTELU, VOIMAHARJOITTELU, VOLTIT JA PARKOUR. TÄRKEINTÄ ON ERILAISTEN TAITOJEN JA TEMPPUJEN OPETTELU UNOHTAEN KILPAILUJÄRJESTELMÄT JA NIIDEN VAATIMUKSET. FREEGYMIÄ VOI HARRASTAA IKÄÄN,. TAUSTAAN JA KOKEMUKSEEN KATSOMATTA SISÄLLÄ SALEISSA TAI ULKONA , YKSIN TAI YHDESSÄ.

HUOMIO! LEPPÄVIRRAN VIRIN FREEGYM-RYHMÄT ON TÄYNNÄ!!!

 

 

HARJOITUSILTA ON TIISTAISIN.

Freegym alkaa 23.9.2019, harjoitusilta on maanantai.

maanantai 9-11-vuotiaat Areena klo 16.30 - 17.15

maanantai 11-vuotiaat ja vanhemmat Areena klo 17.15 - 18.00

Lisätietoja: Tuija Koponen p 050-4145080 / tuija.kopo@luukku.com

 

Ilmoittaudu Freegymiin TÄSTÄ!

 

 

Kuperkeikasta kieppiin

 

Virin uutena toimintana aloitettiin syksyllä 2015 pienten lasten telinetemppuryhmät. Alle kouluikäisten ja pienten koululaisten ryhmiä on vetänyt liikunnanopettaja Antti Suvinen. Näissä kerhoissa on opeteltu perusvoimisteluliikkeitä temppuratojen avulla. Alle koulu-ikäisillä on ollut kerhoissa mukana oma aikuinen.

Kaudella 2015-2016 alkoi myös 10-12-vuotiaiden sekä yläkoululaisten ryhmä. Ryhmissä on harjoiteltu kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä perusvoimistelutaitoja hyödyntäen Areenan erinomaisia välineitä. Aikaisempaa voimistelukokemusta ei ole tarvinnut olla, ja toimintaa on eriytetty kaikille soveltuvaksi. Nämä ryhmät sopivat hyvin myös muiden lajien harrastajille oheisharjoitteeksi. Ryhmissä onkin ollut mukana lapsia yleisurheilusta, hiihdosta, lentopallosta ja jääkiekosta.

Telinetemppu- ja voimisteluharjoitukset jatkuvat supistetusti Areenalla taas syksyllä 2018. Telinetemppuryhmät täyttyivät aikoinaan nopeasti ja tulevana syksynä ryhmiin voidaan ottaa ainoastaan viime vuonna aloittaneet lapset. Toivotaan, että tulevaisuudessa ohjaajia löytyy ja voidaan aloittaa myös uusille harrastajille ryhmiä.

Telinetemppuryhmän iloisia osallistujia
Temppuryhmässä opitaan uusia taitoja ja taivuttamaan selkärankaa mutkalle