Kesän 2022 yleisurheilukoulut ja liikuntaleikkikoulut

Virin kesän 2022 urheilukerhoihin ja liikkareihin ilmoittautuminen on alkanut!

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu ao. linkin kautta.

Liikuntaleikkikoulut alle kouluikäisille. Ryhmät 3-4-vuotiaille ja 5-6-vuotiaille. Ryhmissä liikuntaa ja leikkejä lapsen ikätaso huomioiden. Mukavaa liikuntaa ja kisailuja. Lasten omia seurakisoja pidetään kesäkuukausina kerhojen lisänä. Ohjaajina Meseret Thitz ja Suvi Väisänen.

Kerhot tiistaisin 3-4-vuotiaat 17.15 – 18.00 ja 5-6-vuotiaat klo 18.05 – 18.50 (Mukaan pääsee 15 ensin ilmoittautunutta). Lasten kisat 25.5 aloittavat kesän, ensimmäinen kerhokerta 7.6. Liikkareissa. kymmenen jumppakertaa ja kaksi seurakisaa näiden lisäksi.Kesäkauden hinta 50€.

Yleisurheilukoulu 7-9-vuotiaille keskiviikkoisin klo 18.00, Seurakisat 25.5. kaikille avoimet, kerhokertojen aloitus 1.6.22. Käydään harjoituksissa läpi useimmat yleisurheilulajit ja treenataan yleisurheilutaitoja mukavassa ryhmässä. Seurakisoja kesän aikaan pidämme muutamia kertoja, joissa harjoiteltuja lajeja kokeillaan kilpaillen. Ohjaajina Meseret Thitz ja Suvi Väisänen.

Yleisurheilukoulu 10 – 12-vuotiaille keskiviikkoisin klo 18.00. Ryhmässä yleisurheilun perusosaamista harjoitellaan yleisimpien yleisurheilulajien parissa, treenataan hyppyjä, heittoja ja juoksemista. Osallistutaan oman seuran matalan kynnyksen kisoihin. Ohjaajina Lilja Ollikainen ja Peetu Pitkänen.

Yleisurheilukoulujen hinta 45€. Kausi kestää kesäkuun alusta elokuun puoliväliin. Hinta sisältää vakuutuksen, ohjatut harjoitukset ja kilpailut palkintoineen.

Treeniryhmä yli 12-vuotiaille maanantai klo 17.00 ja keskiviikko klo 17.00. Ryhmässä harjoitellaan yleisurheilussa tarvittavia ominaisuuksia ja yleisurheilulajeja. Monipuolista treenaamista, jossa opitaan hyppäämisen, juoksemisen ja heittämisen perustaitoja. Treeniryhmästä mahdollisuus nousta kilpailutasolle. Omia seurakisoja pidetään harjoittelun lomassa ja tavoitteena kehittää taitoja lapsen oman motivaation mukaan. Ryhmä käynnissä jo toukokuussa, mukaan voi tulla koko ajan. Valmentajana toimii Ilpo Koponen. Kesäkausi kestää elokuun loppuun. Hinta 2 x viikossa harjoittelevilta 70€.

ILMOTTAUDU:

https://www.suomisport.fi/events/0bfa7049-8192-4bb4-a56d-f0e3ef4b5b68Virin kesän 2022 urheilukerhoihin ja liikkareihin ilmoittautuminen on alkanut!