Viikon liikkujat / kerholaiset / urheilijat

Eevi ja Jenni ovat yleisurheilukoulussa ahkeria treenaajia!
Henni ja Juho Heiskanen nappasivat mitaleita iisalmen piirihuipentumista. Tsempparikoira Late myös kuvassa.
Jenni Ojanen voitti Varkaudessa liaanihypyn.
Virin pirteät 9-vuotiaat tytöt 4 x 400 metrin pronssimitalisteina sisulisäviesteissä Leppävirralla
Eetu Kinnunen kilpaili Väinölänniemellä sisulisähuipentumissa. Kuulasta ja keihäästä irtosi mitalit.
SM-pronssimies Johannes M16-sarjan korkeudessa tuloksella 190.
Anna Hyttisen lähtökiihdytys 60 metrin pikajuoksussa.
7-8-vbuotiaiden kerhossa opitaan liikuntaa monipuolisilla tavoilla mm. kottikärrykävelyn muodossa.
Palkitut kerholaiset syksy 2014
Virin voittoon juossut P15-joukkue 4 x 800 metrillä Mikkelin aluemestaruusviesteissä.
Saataisiinkohan keskellä oleva urheilija Virin jäseneksi. Kyllähän seura ainakin kilpailulisenssin tälle miehelle maksaa. Kyseessähän on Euroopan nopein mies satasella!

Yleiurheilukerhojen innokkaat 7-8-vuotiaat kuvassa

Soile onnistui Kuortaneella SM - halleissa ja hyppäsi seipään ennätykseksi 320.

Virin pojat Santeri Kolehmainen ja Anssi Kuittinen urakoivat Kunniakierros-tapahtumassa radalla kierroksia helteisessä säässä
Hannes Gameseissa 2010 Virin P10-pojat juoksivat uuden piirinennätyksen 4 x 400 metrin viestissä

Virin voittoisa joukkue jaksoi iloita sateen keskellä-joukkueeseen kuului 50 urheilijaa ja valmentajaa/huoltajaa. Suuret kiitokset kaikille! Tämä oli yksi kesän kohokohdista.

Maria Miettinen voitti suomenmestaruuden 3000 esteissä (Uusikaupunki 20.8.11). Marian estetekniikka on jo hyvää luokkaa niin kuiva- kuin vesiesteelläkin.

Hippo on nopeampi kuin Usain Bolt (jos saa 100 metrin juoksussa 50m etumatkaa)

Hippokisoissa nähtiin räväköitä maaliintuloja ja aitoa liikunnanriemua

Virille kolmoisvoitto Wikäreissä P11-sarjan keihäässä

Virin nuoret "nandimiehet" hyvin onnistuneen SM-viestin jälkeen yhteiskuvassa

Suomalaista sisua! Maria Miettinen juoksi mahtijuoksun Leppävirran kansallisissa ja samalla rikkoutui Kalevan kisaraja 3000 metrin estejuoksussa!

Timolan aktiiviset kyläkerholaiset - mukavat pelit ja liikuntatäyteisiä jumppahetkiä saatiin aikaiseksi Timolan urheilukentällä - kyläkerhot tulevat jatkumaan myös 2012

Virin kesävieras Henok Tsegai juoksee Jukka Keskisalon perässä Joensuun eliittikisojen 3000 metrillä
Virin nuorille täytyy antaa iso kumarrus siitä innosta kun saivat kahdessa päivässä upean double dutch-hyppynaruesityksen valmisteltua iltatorille! Suuret kiitokset alan ammattilaiselle Sinivuokko Koivulalle lajin esille tuomisesta ja nuorten ohjauksesta! Laji oli raikas uutuus Leppävirralla