Mitaleita piirihuipentumista

23.7.2018

9-15-vuotiaiden piirihuipentumat pidettiin Iisalmessa viikonvaihteessa. Virin urheilijoita mukana oli kahdeksan. Juho Heiskasella kisoista oli kotiin tuomisina kolme mitalia. P11-sarjan keihäässä voitto irtosi tuloksella 18,46, 60 metrillä pronssia tuli ajalla 10,21. Juho saavutti kolmannen sijan myös kuulassa työntämällä 7,13. 1000 metrillä syntyi ennätys 4.01,57 ja ajalla irtosi viides sija. Samassa sarjassa kilpailleella Veeti Mähösellä oli kolmen mitalin kilpailut. Korkeudessa Veeti hyppäsi hopeaa tuloksella 105, 60 metrin aitajuoksussa tuli pronssia ajalla 14,40 ja pituudessa hopeaa tuloksella 334.

T10-sarjan kuulassa Henni Heiskanen sai pronssimitalin tuloksella 5,88 ja oli keihäässä kuudes tuloksella 11,89.

Mitalin tuntumaan neljänneksi juoksi T13-sarjan 60 metrillä Pomppis Wisetkhan ajalla 9,40. 200 metrillä irtosi Pomppikselle hopeamitali ajalla 31,77. Pituudessa syntyi myös hyvä tulos 403, joka riitti neljänteen sijaan. Ensikertalaisia tämän tason isoissa kisoissa olivat T10-sarjassa Anna Vehviläinen ja T9-sarjassa Jenni Ojanen. Anna juoksi 1000 metrillä hyvällä loppuajalla 4.15,62 neljänneksi ja 60 metrillä kahdeksanneksi ajalla 10,59. Jenni hyppäsi korkeudessa yhdeksänneksi tuloksella 85cm ja 40 metrillä sijoitus oli 11. ajalla 8,26.

T13-sarjan korkeudessa Sara Mähönen hyppäsi ennätyksensä ja kovan tuloksen 130. Hyvätasoisessa kisassa Saran sijoitus oli neljäs. Eetu Kokolla oli P9-sarjassa pronssipäivä 1000 metrin juoksussa. Aika 4.03,19 toi kolmannen sijan. Eetu pääsi lähelle mitalia myös kuulassa tuloksella 6,16 ja pituudessa hyppäämällä 319. Samassa sarjassa Sisu Suvinen oli lähellä mitalia keihäässä tuloksella 16,11. Sisu juoksi 1000 metrillä seitsemänneksi ajalla 4.38,79.