Sporttisirkus/Sporttisakatemia/Urheiluakatemia

Viri on vahvasti luomassa Leppävirran lasten ja nuorten liikunta- ja urheilupolkua. Liikunnan harrastaminen kannattaa aloittaa jo lapsena. Hyödyt on kiistattomat.

 

Viriltä liikuntaleikkikouluja ja liikkareita löytyy useampi. Monilajisessa Sporttisirkuksessa lapset pääsevät kokeilemaan koko Leppävirran lajitarjonnan ja löytämään kivoja lajeja mitä alkaa harrastamaan. 

 

Jaostot ja muut seurat tarjoavat laadukasta lajiharjoittelua ja sitä tukemaan on luotu Sporttisakatemia. Sporttisakatemia huolehtii oheisharjoittelusta ja riittävän monipuolisesta harjoittelusta. Lisäksi liikuntailtapäiväkerhot ovat tukemassa liikunnanharrastamista.

Urheiluakatemia toiminta mahdollistaa lukio-opinnot ja urheilemisen omalla paikkakunnalla.

 

Hyppää liikunnanmaailmaan ja lähde rullaan mukaan! Lisätiedot: www.leppavirranviri.sporttisaitti.com (linkki biossa) Reetta Nenonen 050 3391600 hiihtelija@hotmail.com 

 

#leppävirranviri #sporttisakatemia #sporttisirkus #kuopionseudunurheiluakatemia #liikkari #liikuntailtapäiväkerho #kaikkiliikkuu #lentopallo #hiihto #yleisurheilu #pesäpallo #cheerleading #ampumahiihto #tukemassaleppävirta