Valmentaja rekry

 

Tule mukaan Leppävirran Virin ValmennusTeamiin kaudelle 2024-2025

 

Olisiko sinulla halua toimia lasten kanssa? 

Haemme lasten liikunta- ja urheilukerhoihin ohjaajia/valmentajia kaudelle 2024–2025 (1.6.24-31.5.25) Tarjolla on tehtäviä lentopallo- ja yleisurheilukerhoissa. 

Meillä Virissä on rento, hauska ja toisiamme tukeva porukka odottamassa juuri sinua. 

Odotamme sinulta: 

-halua opettaa liikkumisen perustaitoja suunnitelmallisesti ja innostavasti. 

-halua myös oman osaamisesi kehittämiseen 

Lajiosaaminen ja ohjaajakoulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin iloinen ja innostunut ote lasten ohjaamiseen! 

Tehtävät ajoittuvat pääosin arki-iltoihin klo 16:00 – 20:00 välille. Lisäksi tehtävään kuuluu mahdollinen kerholaisten kilpailutoiminnan tukeminen. Työaika on 1-2 iltaa/vk ( n.1,5-3h/vk) 

Tehtävästä maksetaan 10-20€/h kokemuksesta riippuen + erikseen sovittavat kulukorvaukset. 

Kaikille palkattaville henkilöille tehdään kirjallinen työsopimus. Tehtävään perehdytetään ja koulutetaan nimetyn tukihenkilön tuella. 

Tehtävän päätyttyä henkilö saa työtodistuksen työsuorituksestaan. 

Lisätietoja saat: 

Yleisurheilukerhoista Ilpo Koposelta

ilpo.koponen@sul.fi

puh. 0504145085 

 

Lentopallokerhoista Terho Happoselta

terho.happonen51@gmail.com

puh.0405501200 

 

 

 

 

Peetu Pitkäsen kokemuksia valmennuksesta

Minun lentopalloura lähti liikkeelle 4-vuotiaana ukin innoittamana Leppävirran Virissä. Vuosien varrella olen pelannut Pieksämäen Tsempissä ja  nyt Puijo Wolleyssa A-poikien passarina. Nämä vuodet ovat antaneet monet voitot ja mahtavat pelireissut ympäri Suomea tarjoten mahdollisuuden kehittyä urheilijana.

1. Tule kokeilemaan lentistä! Lentis on kivaa urheilua ja pelaamalla saa uusia kavereita, niin omasta kuin muistakin joukkueista. Lentopalloa pelatessa oppii tiimitaitoja, pallon havannointia ja paljon muuta. 

2. Sarjatoimintaan lähtiessä pääsee mukaan turnauksiin ja saa kokemusta peleistä muita joukkueita vastaan. Lisäksi saa ensimakua urheilijan elämästä, ja siitä mitä joukkuepelaaminen on

3. Valmentamisessa parasta on nähdä kun lapset kehittyvät paremmiksi ja pääsevät kiinni lajiin. Samalla tietysti oppii itse paremmaksi valmentajaksi ja voi kehittyä sen myötä myös pelaajana.