Yleisurheilu

Virin kesän yleisurheilukoulut ovat keskiviikkoisin Vokkolan urheilukentällä. 

Virin yleisurheilukouluihin voit ilmoittautua myös ohjaajille. Ilmoittautumiset mielellään Suomisportin kautta sivuilla, koska silloin saamme kaikki tarvittavat tiedot kerralla (lapsen nimi, synt.aika ja vanhemman yhteystiedot).

Suomisport on järjestelmä, johon luodaan itsestä ja lapsesta tili vain kerran ja se on sitten voimassa aina. Järjestelmä on Olympiakomitean kehittämä kaikille lajeille.

Tiedustelut kerhoista: ilpo.koponen@sul.fi / 050 4145085. Kerhot ovat keskiviikkoisin. Matalan kynnyksen kisoja järjestetään säännöllisesti kesäkuukausina.

 

KERHOT:

Yleisurheilukerhot 6-8-vuotiaat keskiviikkoisin 17.30 – noin 18.20. Kerhossa mukavaa lapsilähtöistä liikuntaa ja pelejä sekä perustaitojen (hyppääminen, juokseminen ja heittämistaidot) opettamista jokaisen tunnin teeman mukaan. 

Yleisurheilukerhot 9-12-vuotiaat keskiviikkoisin 18.30 – 19.30. Kerhoissa liikutaan monipuolisesti ja opetellaan hyödyllisiä liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja. 

Treenikerho tavoitteellisemmin harjoitteleville maanantaisin ja keskiviikkona klo 16.30. Suositeltava ikä 12-16-vuotiaat. yleisurheilua, lihaskuntoharjoittelua, hyppäämisen juoksemisen ja heittämisen perusharjoittelua monipuolisesti.

 

 

Kesän yleisurheilukoulut jatkuvat syyskuun alkuun  saakka! 

 

6-15-vuotiaille suunnattu PeeÄssän yleisurheilukoulu on osa Pohjois-Savon piirin yleisurheilukouluketjua ja toimii myös myös Suomen Urheiluliiton yleisurheilukoulukonseptin mukaisesti. PeeÄssä yleisurheilukoulun harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Vähitellen, lapsen ja hänen huoltajansa niin halutessa, yleisurheilukoulusta voi kehittyä myös kilpailemista käsittävä nousujohteinen yleisurheiluharrastus.

 

Lisätietoja Ilpo Koponen puh. 050-414 5085