Yleisurheilu

Ilmoittautuminen syksyn yleisurheiluryhmiin ja liikuntaleikkikouluihin voit ilmoittautua sivupalkista "syksyn yleisurheilukoulut ja liikuntaleikkikouluryhmät"

 

Freegym-ryhmien ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on myös jo mahdollista. Lisätiedot sivupalkista.

PeeÄssä yleisurheilukoulu toimii Leppävirralla koko kesän!
Sivupalkeissa lisää tietoa!

Syksyn yleisurheilukoulujen ja liikkareiden ilmoittautuminen käynnissä!

Klikkaa sivupalkista "syksyn yleisurheilukoulut ja liikkarit" ja ilmoittaudu mukaan!

 

7-15-vuotiaille suunnattu yleisurheilukoulu PeeÄssä on osa Pohjois-Savon piirin yleisurheilukouluketjua ja toimii myös myös Suomen Urheiluliiton yleisurheilukoulukonseptin mukaisesti. PeeÄssä yleisurheilukoulun harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Vähitellen, lapsen ja hänen huoltajansa niin halutessa, yleisurheilukoulusta voi kehittyä myös kilpailemista käsittävä nousujohteinen yleisurheiluharrastus. Yleisurheilukoululaisia kannustetaan harrastamaan muitakin liikuntalajeja. Osana yleisurheilukoulutoimintaa opetellaan myös toimimaan sääntöjen mukaan tasavertaisesti ja turvallisesti ryhmässä sekä parin kanssa. Ryhmiin jako tapahtuu iän ja harrastuneisuuden mukaan.

 

Yleisurheilukoulun hinta on 30€/ kesäkausi (sisältäen vakuutuksen ja ohjelman) 1 x viikossa. Kaksi kertaa viikossa hinta: 45€

Tarkemmat ryhmäkuvaukset löydät sivupalkista kohdasta "yleisurheilukoulut"

 

Lisätietoja Ilpo Koponen puh. 050-414 5085