Yleisurheilu

Virin kevään kerhot ovat keskiviikkoisin Areenalla. Ohjaajina Annika Holopainen ja Ilpo Koponen.

Virin liikuntakerhoihin voit ilmoittautua kerho-ohjaajille tai tule ryhmään  mukaan ja ilmoittaudu suoraan kerhossa.

Suomisport on järjestelmä, johon luodaan itsestä ja lapsesta tili vain kerran ja se on sitten voimassa aina. Järjestelmä on Olympiakomitean kehittämä kaikille lajeille.

Tiedustelut kerhoista: ilpo.koponen@sul.fi / 050 4145085. Kerhot ovat keskiviikkoisin  Areenalla. Ohjaajina Annika Holopainen ja Ilpo Koponen.

 

KERHOT:

Yleisurheilukerhot 6-8-vuotiaat keskiviikkoisin 16.20 – 17.10. Kerhossa mukavaa lapsilähtöistä liikuntaa ja pelejä sekä perustaitojen (hyppääminen, juokseminen ja heittämistaidot) opettamista jokaisen tunnin teeman mukaan. Paikkana Areena, lohko 3.

Yleisurheilukerhot 9-12-vuotiaat keskiviikkoisin 17.10 – 18.00. Kerhoissa liikutaan monipuolisesti ja opetellaan hyödyllisiä liikunnan ja yleisurheilun perustaitoja. Paikka Areena, lohko 3.

Treenikerho tavoitteellisemmin harjoitteleville keskiviikkona Areenalla klo 18 – 19.00. Suositeltava ikä 12-16-vuotiaat. Pelaamista, lihaskuntoharjoittelua, hyppäämisen ja juoksemisen perusharjoittelua monipuolisesti.

Treeniryhmällä toinen vuoro juoksusuoralla maanantaisin 16 – 17.30.

 

PeeÄssä yleisurheilukoulu toimii Leppävirralla koko kesän!
Sivupalkeissa lisää tietoa!

Kesän yleisurheilukoulut jatkuvat elokuun ajan! 

 

6-15-vuotiaille suunnattu PeeÄssän yleisurheilukoulu on osa Pohjois-Savon piirin yleisurheilukouluketjua ja toimii myös myös Suomen Urheiluliiton yleisurheilukoulukonseptin mukaisesti. PeeÄssä yleisurheilukoulun harjoittelussa käydään tasapuolisesti läpi kaikkia yleisurheilun osa-alueita ja lajien tekniikoita ikäryhmälle sopivalla tavalla. Vähitellen, lapsen ja hänen huoltajansa niin halutessa, yleisurheilukoulusta voi kehittyä myös kilpailemista käsittävä nousujohteinen yleisurheiluharrastus.

 

Lisätietoja Ilpo Koponen puh. 050-414 5085