TÄHTISEURA

10.6.2018

Lentopallojaostolle luovutettiin 7.6 Kuopion Power Cupin avajaisissa jättimäinen Tähtimerkki.

Lentopallon tähtiseurat julkistettiin Kuopion Power Cupin avajaisissa 7.6.2018 Kuopion torilla.

Julkistusseremoniassa Lentopallojaostolle luovutettiin jätti-Tähtimerkit. Heitä oli vastaanottamassa Teemu Niemelä ja Harri Paadar.

Lentopalloliitto on sitoutunut lähtemään mukaan Tähtiseuraohjelmaan kaikilla kolmella osa-alueella: Lapset ja nuoret, aikuiset ja huippu-urheilu. Aluksi Tähtiseuroja tulee olemaan lajissamme vain lasten ja nuorten kohderyhmässä, sillä Tähtiseuraohjelmaan pääsevät automaattisesti mukaan ne lentopallon sinettiseurat, jotka on auditoitu aikataulun mukaan tai viimeistään keväällä 2018.