Pelipassit

 

PELIPASSIT KAUDELLE 2019 - 2020

 YHTEYSTIETOILMOITUS.  

Palautus valmentajalle/joukkueenjohtajalle 10.9.2019 mennessä (jokainen pelaaja palauttaa riippumatta pelaako kilpailusarjassa vai ei).

 

PELIPASSIN MAKSUOHJEET

Kilpailutoimintaan osallistuva pelaaja tarvitsee pelipassin. Passin hinta määräytyy junioripelaajan iän mukaan, EI pelattavan sarjan mukaan.

Junioripasseissa vakuutuspakko. Jos nuorella on oma voimassaoleva vakuutus, joka kattaa harjoittelu- ja kilpailutilanteet, hänelle voidaan ottaa lisenssi ilman vakuutusta.

 

Pelipassi

Kenelle

Hinta

Vakuutuksen hinta

    

Aikuisten kilpapassi

1- ja 2-sarjoissa pelaaville yli 20-vuotiaille pelaajille120 eurLaaja 210 eur suppea 90 eur
    

Nuorten kilpapassi

2000 - 2006 syntyneille nuorille (A-, B- ja C-nuoret). Passilla voi pelata kaikissa lentopalloliiton ja alueiden alaisissa sarjoissa

80 eur65 eur

Lasten kilpapassi

2007 ja myöhemmin syntyneille nuorille (D-, E- ja F-juniorit). Passilla voi pelata kaikissa lentopalloliiton ja alueiden alaisissa sarjoissa60 eur15 eur

Touhupassi

2011 tai myöhemmin syntyneille lapsille. Passi on tarkoitettu Touhulentistapahtumiin osallistuville lapsille sekä erilaisiin lentiskerhoihin ja liikuntakerhoihin osallistuville.

40 eur2 eur
    

Huom. pelilupa astuu voimaan syyskuussa sen maksuhetkestä, vain Sporttiturva, määräaikainen vakuutus on tuote, joka astuu syyskuussa takautuvasti voimaan kuun alusta.

Jos kauden 2019-20 pelipassiin sisältyvä vakuutus hankitaan syyskuun aikana, se astuu takautuvasti voimaan syyskuun 2019 alusta. Jos vakuutus hankitaan lokakuussa 2019, se astuu voimaan maksuvuorokautena klo 24:00 tai maksuhetkestä, jos siitä on tarvittaessa esittää maksutosite.

 

 

OHJE LISENSSIN OSTOON

 

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa sisään Suomisportiin.

2. Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi.

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot klikkaa 'Luo tili'. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietojasi.

5. Luotuasi tilisi näet oman profiilisi.

6. Aloita osto valitsemalla 'Osta pelipassi'.

7. Valitse oletko ostamassa pelipassia itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa pelipassia lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot.

8. Hae laji, johon olet ensisijaisesti hankkimassa pelipassia.

9. Näet valitsemaasi lajiin sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat pelipassit. Valitse haluamasi pelipassi.

10. Valitse pelipassiseurasi.

11. Valitsemasi laji ja pelipassi saattavat vaatia vakuutuksen. Jos näin on, valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita, että olet hankkinut vakuutuksen muualta.

12. Varmista vielä yhteenvedosta, että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa 'Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan'. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

13. Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.
HUOM Maksun välittäjänä toimii Maksuturva. Jos valitset laskuvaihtoehdon, maksuusi lisätään palvelussa näkyvä laskutuslisä. Valittaessa lasku- tai erämaksuvaihtoehdon, teet laskutussopimuksen Lindorffin ja Maksuturvan kanssa, et Suomen Lentopalloliiton kanssa.

14. Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi pelipassin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.

Kaikki pelipassit hankitaan Suomisport-palvelun kautta. Pelipassi tulee maksaa (laskuvaihtoehto) ehdottomasti siinä olevaa viitenumeroa käyttäen. Virheellisesti maksettujen pelipassimaksujen (esim ilman viitettä maksetut maksut) korjauksista/palautuksista veloitamme 5 euron käsittelykulut.